Jangan lupa bagi Like ye, terima kasih.

Thursday, 9 March 2017

Urusan Hati Cik Drama Queen

Sinopsis Urusan Hati Cik Drama Queen

Mengisahkan bagaimana Syazlin yang sangat 'drama queen' dalam apa jua situasi. Setiap perkara yang berlaku dalam dirinya dianggap masalah besar.
Pada masa sama, Syazlin sering tidak bernasib baik dalam hubungan cinta. Pada suatu hari Syazlin berjumpa dengan Faris dan jatuh cinta. Namun cintanya ditolak kerana Faris bakal berkahwin dengan orang lain.
Syazlin kemudian bertemu dengan Fadhlan. Mereka berkawan baik dan Syazlin mula jatuh hati. Sekali lagi dia menggunakan pendekatan sama iaitu ingin mengejar dan mendapatkan cintanya itu. Syazlin meluahkan perasaanya melalui surat cinta berserta taburan bedak wangi.
Siapa sangka Syazlin hanya bertepuk sebelah tangan kerana Fadhlan hanya menggangap dia sebagai kawan. Ketika itu Syazlin mendapat tahu Fadhlan adalah tunangan orang iaitu Hanissa. Ketika pernikahan mereka semakin hampir, tragedi malang menimpa Hanissa. Fadhlan mula menadi muram dan dingin. Syazlin pula cuba untuk menceriakan si dia. Dapatkah Syazlin bertemu dengan putera idamannya itu?
Lakonan Scha Alyahya, Aiman Hakim Ridza, Randy Pangalila, Shalma Ainaa, Adriana Adnan, Isyariana, Ozlynn, Ungku Hariz, Ziha Salleh, Sheila Mambo, Nazrief Nazri, Sharul Kamal, Dato Khadijah Ibrahim , Dato Ahmad Tamimi Siregar.

URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN EPISOD 1
URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN EPISOD 2
URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN EPISOD 3
URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN EPISOD 4
URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN EPISOD 5
URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN EPISOD 6
URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN EPISOD 7
URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN EPISOD 8
URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN EPISOD 9
URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN EPISOD 10
URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN EPISOD 11
URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN EPISOD 12
URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN EPISOD 13
URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN EPISOD 14
URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN EPISOD 15
URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN EPISOD AKHIR